PIN BETALING MOGELIJK

Bij de voetverzorging behoren een aantal standaardbehandelingen. Een beknopt overzicht en een eventuele prijsopgave voor 2022 van deze behandelingen en van een aantal door mij geselecteerde produkten vindt u hieronder.

Prijslijst

Standaardbehandeling max 30 min

€ 30,00


-Desinfecteren -Knippen en frezen van nagels -wegsnijden en glad afwerken van overtollig eelt -weghalen van likdoorns -behandelen van ingroeiende teennagels -incremen van de voeten

Deelbehandeling maximaal 15 min

€ 25,00


Likdoorn verwijderen Ingroeiende nagels Kleine eeltplek / kloven behandelen Schimmelnagel afvlakken. Tussentijdse oplossingen (bv sport gerelateerd). Let op ! Extra handeling extra kosten ivm tijd.

diabetische- reumatische- of overige risicovoet

€ 31,00


in principe dezelfde behandeling als de standaardbehandeling, alleen hierin gebeurt bij elk bezoek in de salon een EXTRA CONTROLE op de voeten.

Ortho Myko-Ex Kuur bij Kalknagel/Schimmelnagel

€ 34,95


Orthofex Myko-EX® helpt snel bij kalknagels of bij rode en gevoelige huid Orthofex Myko-EX® is een natuurprodukt, is vrij verkrijgbaar en kan langdurig worden gebruikt. (bij de gevoelige huid). Met oa propolis (bijenhoning) , tea tree olie,citroen olie, calendula olie, amandel olie (verzorging nagel en huid.)

WANDELWOL antidruk-wol 10,20 of 40 gram v.a.6,95


Het antidruk-product van Wandelwol wordt gemaakt van 100% schapenwol zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline en geeft u het gevoel te lopen op wolken

WANDELOLIE verkoelend of verwarmend

€ 18,95


Deze huidolie met Akkermint betreft een verkoelende olie. Perfect voor na het sporten of na een dag lopen wanneer voeten en onder-benen warm en branderig aanvoelen. Het heeft een verkwikkende werking.Deze huidolie met Kardemom betreft een verwarmende olie. Zowel de geur als het effect na het inmasseren zorgen voor een heerlijk behaaglijk en relaxed gevoel.